Cookiepolitik for Universe of Games:

Gældende cookiepolitik er senest opdateret den 1. april 2018

Her kan du læse mere om Universe of Games’ brug af cookies.

Universe of Games forbeholder sig retten til at anvende cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præference for den opgivet e-mail ved oprettelse af brugerprofil.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører efter fælles branchestandarder.

 

1. Ejeroplysninger

Denne cookiepolitik udbydes af:

Universe of Games
CVR: 35546820
v/ Nikolaj Rimon Eskerod
Kapelvej 49, 3. th., 2200 København N
E-mail: support@universeofgames.com
Hjemmeside: https://www.universeofgames.com

2. Cookies

Universe of Games anvender cookies i henhold til ovenstående formål.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

 

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

2.2 Sådan sletter du cookies

Se venligst vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering 

 

2.3 Sådan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

2.4 Hvad cookies bruges til på vores hjemmeside

På Universe of Games’ hjemmeside anvendes cookies til to formål:

  1. Til at huske dine præference for den opgivet e-mail ved oprettelse af brugerprofil / konto.
  2. Til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Bemærk:

Førstnævnte formål er et krav for at have en brugerprofil på Universe of Games platforme, og kan derfor ikke undgås eller slettes som beskrevet i afsnit 2.1, 2.2 og 2.3.

Ved at undgå eller slette cookies jf. punkt 2.1, 2.2 samt 2.3 slettes herved kun cookies til brug af sporing som beskrevet ved afsnit 2.4 punkt 2.

 

2.5 Google Analytics (trafikmåling)

Universe of Games anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på Universe of Games og tilhørende platforme. Være opmærksom på at trafikmålingen forekommer på tværs af forskellige platforme og skærmstørrelser, herunder computere, desktops, tablets og smartphones.

Vil du fravælge specifik sporing fra Google Analytics kan dette gøres her.
Bemærk at denne guide er på engelsk: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om enkelte personers internetadfærd.

Google Analytics registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil.

  

2.6 Annoncenetværk og relaterede værktøjer

Universe of Games forbeholder sig retten til at anvende følgende annoncenetværker:

Google

Når du browser på internettet, bruger mobilapps, læser din mail eller handler online, ser du annoncer. Google viser annoncer på Google-produkter som Søgning, YouTube og Gmail. Googles annoncenetværk viser også annoncer på flere end to millioner andre hjemmesider og apps. Det er et af mange annoncenetværk, der tilpasser annoncer baseret på din onlineaktivitet. Disse netværker forbeholder Universe of Games sig til at bruge cookies fra.

Google Adwords re-marketing

Universe of Games forbeholder sig retten til at bruge cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt universeofgames.com og relaterede platforme.

Du kan fravælge “remarketing” (reklame) cookies her:  https://google.com/settings/ads/plugin

Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter & Google+ (social deling)

Universe of Games kan benytte pixels og widgets fra sociale tjenester som Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Google+ m.fl. til at gøre deling og anbefaling af indhold muligt samt målrette annoncering. Disse pixels og widgets kan i flere tilfælde også sætte egne cookies.

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

 

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og Universe of Games indsamler aldrig personoplysninger, uden at personer selv har givet Universe of Games disse oplysninger ved eventuelt registrering, oprettelse eller deltagelse i en undersøgelse m.v. I disse situationer kan der blive indsamlet oplysninger om kaldenavn og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den registrering og/eller oprettelse som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges til at genkende dig som bruger af Universe of Games. Brugen af disse personoplysninger kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

 

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Universe of Games, skal du rette henvendelse på: E-mail: support@universeofgames.com

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted som anvist ovenfor.

Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og om nødvendigt kan du gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Universe of Games gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Universe of Games kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

Bemærk at du derfor afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Universe of Games forbeholder sig derfor retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside: https://www.universeofgames.com  

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Besøg datatilsynets hjemmeside her: www.datatilsynet.dk

Se persondataloven her: www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=828

Cookie-politik i henhold til Minecookies.org.